23.11.2007

Ressihapatusta

Tällä viikolla on tullut aika monta uutta Postcrossing -korttia, joten se ajankulu ja päivien piristys on taas hyvällä tolalla. Kesällä tuntui, että homma on vähän jäissä, mutta taisivat ihmiset enemmän matkustella, kuin postikortit. Oli aika tahmeata korttivaihtoa.

Tänään löytyi postin seasta melkein henk.kohtainen kirje, joka alkoi sanoilla
"Tiesitkö, että solujen hapettuessa syntyy jätettä, jota kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Kun vapaita radikaaleja on liikaa, ne nopeuttavat solujen vanhenemista. Kyse on hapetusstressistä."
No, en kyllä todellakaan tiennyt! Piti lukea pariin kertaan, että puhutaanko nyt politiikasta vai mistä. Ei puhuttu, koska kirje tuli Jees Rokkerilta.

Ihan sama, mitä ressiä, mutta olen lihonut taas pari kiloa. Vaan onko ihme, kun suklaa maistuu ja ylimääräiset ulkoilut ei vaan huvita. On mukavempaa asettua töiden jälkeen aloilleen ja märehtiä menneitä ja miettiä tulevia. Ensi kesänä on täyspitkä kesäloma. Tai ainakin niin pitkä, kuin raskin pitää. Toivottavasti olen ensi vuonna viksumpi ja pidän useammin lomia, vaikka jo heti tammikuussa, jos niikseen tulee.

Hihkumisen aihetta on jo nyt vaikka sitten väkisin - onhan nyt viikonloppu edessä. Jei! Ääni väristen...

Ei kommentteja: