1.11.2007

Vähän ennen iltapesua

Sinä iltana kun olisi kirjoituttanut, en päässyt nettiin, vaikka mitä tein ja napsuttelin. Nyt taas kun pääsen, tuntuu olevan aika aika rajallinen ja ajatus jossain ihan muualla, kuin tässä ja nyt. Pitäisi tehdä sitä ja tätä ja olla tekemättä tätä. Mutta kun sopivasti on Valokuvatorstai, niin sai taas aihetta miettiä. Viime viikon aihe oli sen verran helppo, että se oli vähän turhan hankala. Kahdesta valokuvasta - linnusta ja laulajasta - valitsin tällä viikolla toisen. Siinä on vähemmän verta ja väriä.

Suu- ja hammasvärkki alkaa olla kohtalaisen kunnossa. Sietää ollakin, koska ensi viikolla ottavat tikinrääpäleet pois ja sopii toivoa, ettei tuo aristelu ja kipeys enää silloin tunnu. Tämän kanssa kyllä pärjää, mutta vistottaa ajatus jonkun instrumentin tunkemisesta kipeään ikeneeseen, kun pelkkä hammaspesukin sattuu, ellei keskity.

Viikonlopusta on tulossa vähän erilainen, koska lauantaina meille tulee junantuomia ja sunnuntaina mennään ihmettelemään Valtakuntaa. Siinä sitä on ohjelmaa tarpeeksi, vaikka pitäisi vaan levätä ja ladata akkuja työviikkoa silmällä pitäen. Ensi viikolla selvinnee jotain, mitä tapahtuu työrintamalla. Tai niin on sovittu, joten sehän ei ole ollenkaan varmaa, että niin tapahtuu. Palkannoususta ovat maininneet, mutta senkin uskon vasta, kun tilillä kolahtaa.

Lauantain ohjelmasta en ole ollenkaan mielissäni, mutta kaipa sen kestän, kun valmistaudun siihen henkisesti jo perjantaina. Nyt vielä ketuttaa sen verran, että en ole kovin luottavaisin mielin. Olen vähän (!) nirso ja mielelläni valitsen, kenen/keiden seurassa aikaani vietän. Joskus on vaan tehtävä myönnytyksiä, jos mielii, että sopu säilyy.

Ei kommentteja: