20.11.2007

Virkeämminkin voisi iltansa viettää

Luulin keksineeni hyvän idean tässä iltana muutamana, mutta googlattuani tein löydön. Turvallisia sateenvarjoja on jo olemassa. Mistähän niitä itselle saisi. Mielessäni näin (mieluummin mustan) varjon, jossa olisi varjon päällä heijastavia palloja tm. kuvioita - ja yksi vaihtoehto olisi ollut tuollainen, jonka jo joku viksu on kehitellyt. Loistava homma!

Muita innovatiivisia ajatuksia ei sitten oikein olekaan ollut. Kaikki se vähäinenkin virta menee päiväsaikaan töissä, ellei sitä ole imetty kuiviin energiasyöpön taholta. Alkaa väsyttää ja rasittaa tämä näytteleminen, että "kaikki on ok, mikään ei ketuta". Välillä kyllä tunnen, miten oma naamani on niin norsun korvalla, että tyhmä täytyy olla, ellei käsitä, mistä tässä kiikastaa. Tai kuka ja mikä pinnaa kiristää. Helpottaa aina välillä pitkin päivää, kun voi joidenkin sorvikavereiden kanssa puida tilannetta. Lohduttaudutaan sillä, että kyllä se totuus valkenee aikanaan. Harmittaa vaan, että nyt tuo on varsinainen suojatyöpaikka aika monelle.

Omani ja muutamien muiden tilanne on vähän katkolla. Jatko on fifty-sixty; toisaalta olisin helpottunut, jos jatkoa ei tule - silläpähän tuosta pääsisi, mutta pahaa pelkään, että jatkonakki napsahtaa. Toisaalta tämä epävarma tilanne töiden jatkosta ei haittaa pätkääkään, mutta se haittaa, ellei tuolla tahti ja työolot muutu, jos "joudunkin" jäämään vielä moneksi kuukaudeksi. Ja niin kauan, kun en saa suutani kunnolla auki tietyistä asioista, eihän se tilanne miksikään muutu. Ja vaikka muuttuisi, niin tuskin parempaan suuntaan. Tässäkään kun en muka voi kirjoittaa suoraan, mikä tuolla mättää! Hej, jag heter vellihousu. Argh!

Ruokatunneilla olen yrittänyt piipahtaa nopeasti (syönnin lisäksi) kaupoissa, josko jotakin lahjantynkää löytyisi, ettei vain tarvitse töiden jälkeen jäädä. Kummipoitsulle löysin mm. kalenterin ensi vuodelle. Täytyy vähän sivistää nuortamiestä. Meidän keittiön seinää koristaa taas ensi vuonna Viivi ja Wagner. Vielä kun raskisin ostaa niitä mukeja! Oih ja voih. Koskas ne veronpalautukset tulee..?

2 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Veronpalautukset kilahtaa just ennen itsenäisyyspäivää tilille; joululahjarahat sopivasti.

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kiitos tiedosta :) Säästit minut googlettamiselta..

(Ja höpsis, käyn lukemassa edelleen, vaikka hiljaiseloani jatkanki. Tämä oma olokaan vaan ei ole maailman hehkein ja positiivisin, joten ainaisen valittamisen sijaan, olen välillä hiljaa.. Jakselehan sieki!)