13.5.2007

Lupa pötköttää

Nyt voinee sanoa, että kesä on - jos ei julistettu, niin tuumattu alkaneeksi! Ovikoristetta myöten; se sai vähän kesäisemmän ilmeen. Euroviisut on ohi ja ne meni miten meni. Veikkasin yltiöpositiivisesti Suomea reilusti 10 parhaan joukkoon, mutta jäipä rahat saamatta ja pullakahvit tarjoamatta työkavereille. Ei tainnut kukaan meistä veikata oikein, lähelle kyllä.

Vaikka Hannan / Suomen loppusijoitus olikin "vasta" 17., minusta se koko esitys meni hyvin, ellei loistavasti. Paljon puhuttua
yllätystä en kyllä huomannut, ellei se sitten ollut se, että lavalla keskityttiin lähinnä olennaiseen, eikä vähissä vaatteissa kekkulointiin. Hyvä Hanna! Serbian voittokappaleesta tykkäsin myös, joten mikäs tässä. Voi tosin olla, että ensi vuoden viisuvalvojaiset jäävät taas aika lyhyeen.

Tänä keväänä jäi jääkiekon MM:t vähän huonolle seuraamiselle. Yhtään Suomen peliä en ole katsonut, mutta ehkä olikin parempi niin, koska tänäänhän on jännittävä finaali. Pahaa pelkään, että käy taas vanhanaikaisesti, mutta katsottava se on.


Harmaahapset

Tänään käytiin - tai oltiin, hurahti muutama tunti - Vintin kanssa pyöräilemässä. Nyt on sekin kausi avattu pitkän kaavan mukaan. Alkukilometreillä tuumasin, että eihän tämä voi olla näin helppoa!? Ihan hyvin voisin mennä töihin pyörällä, kun ei tunnu missään. Kuntopyöräily on tainnut tehdä tehtävänsä, vaikkei se omissa kiloissa ole vielä näkynytkään.

Vaan kuinkas kävi paluumatkalla.
Pitäisihän se tietää, että takapakki tulee. Ei tuo pyöräily voi olla niin tuskatonta pitkän talven jälkeen. Ei ollut tietoakaan loivasta alamäestä, vaan tuntui, että henki salpaantuu just eikä melkein, vaikka kuinka yritti hiljaa polkea ja välillä kävellä. Tuntui, että kotikatu on aivan liian pitkän matkan päässä. Siinä vaiheessa peruin mielessäni liian äkkinäiset suunnitelmat työmatkapyöräilystä. Olkoonkin, että menomatka sujuu, kuin leikki, mutta kun kotiinkin pitäisi päästä. Auts. Täytyy vaan jatkaa polkemista ja totuttelua. Ja ostaa se kypärä. Just.


Hyvää äitienpäivää!

4 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Kuule sää, hyvin meni ja sillä siisti. Mutta, miulla ei ollutkaan sitä loppuylämäkeä. Olisin varmaan pyörtynyt.

Sain maata parvekkeella melkein kolem tunia. sitten ruokaa ja reilu tunti juniorin ja sen ihanaisen koiran kanssa ulkona.

Nyt kuumottaa aurinko naamaa, takki on tyhjä ja matsi alkaa kohta.

Huoh.
Ja aamulla töihin.. Murr, se on se kohta- joka ei nyt juuri iske yhtään.
Kivaa oli. Kiitos.

ja windus, olin todella ilahtunut kuvista. annattaa mennä kontilleen ja työntää nenä ja zoomi kiinni kukkaseen :-)

Kivaa alkavaa viikkoa.

Tinka kirjoitti...

Vintti,
juu, se loppumatka mulla teki pirskatin tiukkaa. Onneksi ei ollu kiire eikä vessahätä, niin sai rauhassa madella.
Kunpa olis Pohjanmaan tasaset, niin mikäs täällä polkiessa :)

Mutta jatketaan reeniä, niin ollaan taas loppukesästä kuosissa, eh hehe.. (oravatki nauraa).

Peli meni vähän ohi; nuokuin ja torkuin, kun oli niin kamalan saamatonta se puoltoista erää. Tiesihän sen, että köpelösti käy, vaikka ei se hopeakaan huono oo.

Sulla on taito siellä nenänpäässä saada hyviä likikuvia :D

Mukavaa loppuviikkoa!

Lisbetti kirjoitti...

Mukavasti Hanna suoriutui viisuista, vaikka menestystä ei tullutkaan. Ja Serbian esityksestä tykkäsin myös, ihan kiva biisi!
Suomen pelejäkin tuli jonkun verran seurattua, hyvinhän ne kiekkojellonat pärjäsi. Eihän hopea ole häpeä!
Pyöräily on aina aika rankkaa talven jälkeen, mutta kyllä se siitä helpottuu, kun vaan käyt useammin polkemassa. Tai hommaa tandem ja anna kaverin polkea ;)

Tinka kirjoitti...

Lisbetti,
mukava välillä kuulla positiivisia kommentteja Hannasta :] Viisujen ennen ja jälkeen olen työmaalla joutunut kuuntelemaan kaikkea muuta ja ollut taas keskenäni sen positiivisen mielipiteen kanssa. Makuasioita, juu, mutta ei se nyt niiin huono ole, kuten jotkut väittää...

Kävin tänään pyöräilemässä pikkulenkin, mutta tiukille otti tuossa kovassa tuulessa. Ei henki riitä, vaikka jalat polkiski.
Tandem - ei paha vaihtoehto, mutta en nyt niin helpolla halua päästä :)