7.1.2007

Devakukkude täältä laatikoitten takaa!

Kello on vasta liian vähän, että kannattaisi mennä yöpuulle, mutta kun ei oikein muukaan hotsita. Selkä huutaa välillä hoosiannaa ja paperin repiminen muuten vain oksettaa. Siispä käynti jälleen koneella, kun tänne vielä pääsee. Jahkailen vielä aikani, koska ilmoitan Elisalle, jotta muuttaisivat piuhat ja virrat toisesta suunnasta. Kai se siinä samassa rytäkässä menee, kuin kaikki muukin oikeitten asioitten hoito. Muistilista eikun kasvaa...

Jotkut päivittelevät tipattoman, toiset tippurittoman ja minä tavarattoman tammikuun kanssa. Pakannut olen vasta murto-osan olemassaoleviin laatikoihin ja nyt jo ähisen ja kauhistelen sitä määrää. Miten voi vuosien ajalta kertyä niin paljon rompetta. Kyllä vaan voi. Tietäähän sen vallan hyvin. Nyt taas olen sen pähkinän kimpussa, jotta yritänkö kaupata ylimääräiset huonekalut ja kirjat osto- ja myyntiliikkeeseen vai pyydänkö Avustuskomppaniaa hakemaan lastin pois ja tekemään parhaaksi katsomallaan tavalla. Kah, siinä se pulma. Roskakatos kun ei ole edes vaihtoehto.

Onni onnettomuudessa oli se, että kaupat olivat tänä viikonloppuna kiinni. En päässyt haahuilemaan huonekaluliikkeisiin. Netistä vaan katsellut ja haukkonut henkeä lähinnä nähdessäni hintoja ja niiden eroja melkein samoista kaluista. Makuuhuone kaipaa sopivan korkuista lipastoa ja keittiöön havittelen sitä kuuden tuolin pöytää. Täällä asuessa kyllä harvemmin on ollut yhtäaikaa niin paljon vieraita käymässä, mutta mitäpä tuosta. Vanha kirjahyllysatsi ja sohvapöytä ovat murheenkryynejä. Muuten hyviä, mutta oma turhamaisuuteni iskee takavasemmalta ja tahtoo tehdä pesäeroa valkoisen kanssa. Possukaappi saanee jäädä. Kaikenlainen pikkutilpehööri puolestaan saa mennä Avustuskomppanian kautta sitä tarvitseville.

Niin, ja ne viinipullot. Ne on pakattu jo Vintille. Hän muistutti taas olevansa käytettävissä muuttoapuna ja jos kovin paha rasti meinaa tulla, ehkä hälytänkin apuun. Kiitos vaan kovasti jo pelkästä tiedosta! Helpottaa suunnattomasti, kun tietää, ettei nyt tätä muuttoa tarvitsisi tehdä miehen kanssa kahdestaan, kuten viimeksi tähän. Otti meinaan koville.

12 kommenttia:

sea kirjoitti...

Kivojakin huonekaluja tarjolla? :)

Tinka kirjoitti...

Sea,
miten sen ny ottaa :) Tavallaan on ja ei, riippuu miten päin niitä kattoo.

Se vaan, että jos luettelisin tähän ne kaikki, joista haluan eroon, vois vaikka jollekulle kelvata ja se taas tietää sitä, että minun pitäs tulla ulos kellarista :0

Sullaki on jo se nätti sohvapöytä :) Tuskin tarvit valkosta, jossa on välitaso ja sen alla vielä vetolaatikko lisäksi.

Satu kirjoitti...

Mitenkä te näin nopsaan ihan yhtäkkiä muutatte.. Juku. Ensin pääsit ihan yhtäkkiä töihin ja nyt jo muutto, en pysy mukana :D

Tinka kirjoitti...

Satu,
eiköhän tässä ole jahkailtu ihan tarpeeksi monta vuotta :) Ja kuten olen monta kertaa sanonu; kaikesta vissiin kiittäminen/syyttäminen sitä bambunoksaa.
Jos nyt tämän alkuvuoden sais vauhtiin tällälailla, niin vois ottaa loppuvuoden vähän rauhallisemmin.

Lisbetti kirjoitti...

Huonekalut on kyllä sairaan kalliita!Huomasin sen siinä vaiheessa,kun muutettiin nykyiseen asuntoon ja halusin laittaa kaiken uusiksi.Ja mun maku sattuu olemaan vähän liian kallis valuuttavarantoon nähden..Mut sain sitten kaiken haluamani,kerranhan se vaan kirpaisi ja ihan hyvä sitten oli vähän aikaa elellä vedellä ja näkkileivällä..laihdutuskuuri samassa=D No,jaksuja sinne tavarameren keskelle!Toivottavasti pääset eroon kaikesta,mitä et tarvitse ja saat kaiken,mitä tarvitset!

Siru kirjoitti...

JUH!?
Täällähän UUTISIA!
Hienoa! Onneksi olkoon!
Muutto itsessään ei niin kivaa,mut...

Täältä apua tarjolla. Jos muutatte 19.pvän jälkeen salskea nuorimies on mukana :D Hää on jo harjoitellutkin..
Näkisit samalla tekoseni ;)
Tarviitko laatikoita? Saattais olla vielä muutama pelastettavissa...
Pakkauskokemustakin täält löytyy..

Siis mieti mitä voitais saada aikaiseksi keskiviikkona kellarin pimennossa...
Aikuisten oikeesti kokemuksesta se oli kivempaa kaverin kans ku yksin :) Paitti pitää olla kaveri,joka kysyy,eikä vaan tee oman mielensä mukaan...

Harkitse. Olis kiva olla hyödyllinen :)

Satu kirjoitti...

Vauhti huimaa päätä, mutta sanon sen mikä äsken unohtu: onneksi olkoon! :)

tinka kirjoitti...

Lisbetti,
valuuttavaranto - siepän sen sanoit. Siihen kaatuu moni isompi hankinta tai ainakin siirtyy.
Kiitos, eiköhän tämä tästä, kohta pääsee taas päiväksi töihin :)

Siru,
kiitos tarjouksesta, mutta saatte levätä :) Koitetaan pärjätä tällä sakilla, mikä meinaa olla koossa.
Ja laatikotkaan ei ole ongelma, loput haetaan virmasta.

Satu,
kiitos paljon! :)

Sukulaissielu kirjoitti...

Tinka; Hei hienoa... taas meni pari päivää, että en tänne eksynyt, mutta JIPII teidän uudesta kodista.

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
nii-ih :] Semmosta sattuu. Että siitä tämä yhtäaikainen hiljaiselo ja hihkuminen johtuu.

sea kirjoitti...

En, mutta kirjahyllyä, tv-taso, pikkuhyllyt ym kelpaa. :D

Tinka kirjoitti...

Voi jumpe, Sea, :)
tuon perusteella melkein harkittin jo kellarista ulos kuikuilua, mutta tokenin. On tiukka paikka tulla ulos, ainakaan näin yks2 yllättäin.