14.1.2007

Kellaripöpöjä liikkeellä

Pahaan saumaan iski yskitys ja muut kipeäksi olotilaksi luokiteltavat oireet. Perjantai-iltapäivänä jo alkoi tuntua siltä, että kaikki ei ole ihan kunnossa. Sattuu liikaa tuolla jossain, kun yskii. Ei kiva. Kuumetta en ole tohtinut mittailla, mutta kuumaa olen yrittänyt juoda, senkin uhalla, että kurkku palaa ja otsalle tulee tuskanhiki. Itämisaika niillä pöpöillä on ollut aika sopiva; viimeiset viikot ympärillä on ollut pelkkiä yskiviä ja räkiviä ihmisiä, niin töissä kuin linja-autoissa. Joka iltainen lääkepaukku unohtui ottaa tässä kaiken kiireen keskellä, joten Se tuli, kun oli tullakseen myös omalle kohdalle. Prkl.

Eilen istuessani parturituolissa mietin, kerronko tulevasta muutosta tukankynijälle. Ettei sitten vallan ihmettele, jos päätänkin yhtäkkiä lopettaa hänen luonaan käynnin. Ihmeellisistä asioista sitä minäkin tunnen jo etukäteen huonoa mieltä, jos yhtäkkiä lakkaan käymästä. Kaikesta muusta kyllä juttua riitti, mutta en sitten muuttoa maininnut. En ehtinyt vielä päättää mielessäni, vaihdanko paikkaa vai mitä teen (sisäinen jahkailija nostaa taas päätään). Toisaalta - vaihtelu voisi tehdä hyvää, myös tuonne pörssipuolelle. Ei ainakaan vielä ko. paikka ollut tehnyt sitä hinnanalennusta.

Täällä sataa paraikaa jotain tuollaista valkoista höttöä taivaalta ja aika sakeasti sataakin! Taitaa tulla talvi taas tännekin. Tai sitten se kuuluu sarjaan sunnuntaina sataa aina. Ihan sama mitä.

5 kommenttia:

vintti kirjoitti...

Kyllä nimittäin sataa...

Mie on kanssa jotenkin omituisen vetämätön ja mitään syytä siihen ei ole.
Ei flunssaa, mutta jotain outoa, mitään oikeaa syytä krapuloineen tai muineen ei ole, joten tässä vaan ihmettelen.
Tiukka työviikko on luonnollisesti tulossa, kuinka muutenkaan, joten tämä on aivan paras ja loistavin aika sairastaa..

Koita sinä saada itsesi kuntoon, lenkkeillä ehditään vaikka kuinka ja paljon, jollei muuta, niin jossain kohden sittensuunnitellaan uusia polkuja ja tavataan puolimatkassa.
No panic.

muista nyt se lääkehuikka! Ota tupla?

Siru kirjoitti...

Selvisin perjantaina töihin taudiltani. Siitä tulikin melkoinen loppuhuipennus kiihtyneelle baarielämälleni. Torstaina heräsin klo 04.10, perjantaina 04.50. 6ks töihin. Kotiin päästyäni olin kualeman väsynyt ja aattelin ottaa torkut,jotta jaksaisin illan painaa baaris. Olinkin juuri nukahtamassa,kun armas naapurini päätti virittää kitaransa ja aloittaa päivän sormiharjoitukset!
Menin suihkuun...

Päivälle tulikin sitten mittaa 23 tuntia. Pääsin nukkumaan 4ltä.
Ihan pienesti järki seisoi päässäni,kun piti laskea kolme kassaan lyötyä kaljaa ja sen jälkeen otan vielä viisi Fisua...
Känniset ei sitten osaa tehdä koko tilausta kerralla. Lasket sitten paperilla ku kalkulaattori aivois jo nukkuu.. Ihmettelen,että kassa täsmäsi :D

Mutta baarielämä on nyt ohi ja poika palaa perjantaina kotiin!! Virranjakaja on nykyään hesas töis ja lupas hakee pojan kapsäkkeineen kentältä ja huolehtia eteenpäin. Ei olis kiva toisen uupuneena seikkailla busseissa,metrois ja junis satojen kassien kans. (Epäilen niitä olevan sata vähintään,siitä päätellen mikä on jo pelkästään ostettujen kenkien lukumäärä =))

Kiva ku kone lähti 5n aikaan aamuyöllä ja tulee 4n aikaan aamuyöllä.
Siihen aikaan on harvaseltaan liikennettä...
Viepi poijjan nukkumaan siskon kainaloon :) Tulee kotiin,kun pääsen töitten jälkeen asemalta hakemaan.

On tunnustettava,että on jo MELKOINEN ikävä! Ja öitä laskee hänkin. Omaa sänkyä kuulemma eniten kaipaa ja vessaa ja suihkua :)
Niitäpä minäkin aikanaan kaipasin. Mulla oli kyl oma tyyny mukana ;)

Koetahan toipua taudista. Nyt kelpaa kun päivä jo valkenee ja luntakin on maassa...

tinka kirjoitti...

Vintti,
niih - ja sitä sadetta on vaan piisannu ja piisannu. Oikeastaan oli parempi ILMAN lunta, nyt kun siihenki vaihtoehtoon totuin.

Sairastelu - se jatkuu, loppuakseen toivottavasti siihen mennessä, kun tarttee olla virtaa ja voimaa, heh.

Tupla-annos on hyvä annos. Ja uni siihen päälle.

Siru,
hieno homma, että tauti ei vieny ihan koko naista!

Meinaatko muka, että maltat nyt pysyä pois baareilemasta :)

Ja niinko huomaat, ne viikothan tais mennä kumminki aika äkkiä..? Aika kiva ja huomaavainen se Virranjakaja :)

Yritys hyvä 7 parantua. Teki vähän tiukkaa iltapäivästä, kun tuntu, etten pääse palelemiseltani pysäkiltä kottiin, mutta niin vain täällä olen. Hyvin nukuttujen iltapäiväunien jälkimainingeissa.

Olkoon loppuviikko kaikille suotuisa :) Ja vähäluminen!!!

Hallatar kirjoitti...

Täällä alkaa lumi olla jälleen vesisateen häivyttämä
muisto vain... =(

Tinka kirjoitti...

Hallatar,
olispa täälläki asiantila noin :)

Tosin - en ole pariin tuntiin kuikuillut ikkunoista ulos, en tiä, mitä tuolla kellarin ulkopuolella on tapahtunut. Aamulla sen taas näkee - viimeistään.