12.1.2007

Eksynyt oon iskelmäviidakkoon

Kylläpä voi pinnaa kiristää, kun on väsynyt ja muka hoppu toimittaa asia, eikä se hoidu yhtä sutjakkaasti (kuin ennen). Mikään muu kiirehän tässä ei ole, kuin etten vaan nukahda kesken kaiken. Piti nimittäin taas osallistumani Valokuvatorstaihin, mutta se kuvan liittämisen jälkeinen julkaisu kesti ja kesti. Noh, kaikella on aikansa - sanovat ja pitihän se taas paikkansa. Mutku ärsyttää se tiimalasi, kun mitään ei tapahdu.

Töissä sentään tapahtuu. Paljon ja ihan hauskoja ja kivojakin asioita. Oli aika pitkä viikko, syystä, että oli vuoroni nököttää tappiin asti. Viimeiset 15 minuuttiakin voi olla työtä ja tuskaa, jos sen niin ottaa, mutta olen aika hyvin asennoittanut itseni, joten no pain. Näinä "pitkinä päivinä" voisi jopa kuvitella kirjoittavansa kellarimerkintöjä, jos vaan tietokone olisi oikein- = väärinpäin. Nyt kiusaa omatunto ja joku muu ihmeellinen suojeluvaisto.

Eilinen ilta meni tunnemyrskyissä. Itkin ja nauroin. Eri aikaan illasta tosin. Kurkkuun sattui ja kaula oli märkänä kyynelistä, kun katsoin Koiralle koti -ohjelmaa. Illan huutonaurut sai puolestaan aikaan Idols ja sen Extra - lähinnä nyt se hassu Kataja. Mie tykkään! Helpotuksen huokaus pääsi kyllä siinä vaiheessa, kun tajusin, että ohjelma loppui, eikä onneksi vieläkään ketään tuttua yrittänyt estraadille. Hyvä te! Joku roti säilynyt edelleen.

Illan otsikko juontaa juurensa siihen tosiasiaan, että meillä työhuoneessa soi Iskelmäradio. Välillä sieltä kuului ihan joku muu kanava, jolta tuli jopa rokintapaista, mutta arvatenkin se kanava ei pysynyt millään ilveellä kohdillaan. Sitä särinää ja puhinaa ei kestänyt kuunnella edes parhaana päivänä, joten ihan suosiolla hyväksyin nykyisen kanavan. Ahistaa ehkä vaan pikkusen, kun huomaa hyräilevänsä käytävillä mitä sattuu milloinkin päässä pyörimään. Eipä sillä, että siellä muutkaan aina niin viksusti ja vilmaattisesti käyttäytyisivät.

Mutta hiphei! Nyt on edessä viikonloppu, ääni on vähän hävöksissä, mutta huomenna on taas tukka hyvin. Mitäs tässä turhaa valitan. Se on morjens!

3 kommenttia:

vintti kirjoitti...

:-)
Varo, on vaarallista, kun osaa huomaavansa kaikki Iskelmäradion biisit ulkoa...
Mutta jostain syystä meillä on duunissa kaikki masiinat pois päältä. Välillä annan oman koneeni kirjaston olla taustamölynä, ja kohinana, mutta yleensä meillä ei ole mikään laite päällä. Toisaalta huono homma, koska oikeita uutisiakin kuulisi silloin muutamaan otteeseen päivän aikana.
Idols on parahutta, ja Jonea ja Askoa katsoisin vaikka joka päivä. .-)
Tarjonta on ollut luvattoman kehnoa- täältä kotituomaristosta on mainio arvostella. Ihan paras.

Oih, olen ohittanut tuon ohjelman, arvaa tuleeko siitä hitti tässä taloudessa???
Kiitos muistutuksesta.

Nyt kahvia, pohtimaan blogiini erinäisiä kimurantteja ajatuksia ja sitten ulkoilemaan.
Huoh.
Onneksi on viikonloppu ny.

vintti kirjoitti...

siis... huomaa osaavansa...

Oisko mun kannattanut juodta tätä kahvia ennen kirjoitusta.. :-)

Tinka kirjoitti...

Vintti,
ei se mittään :) Se on ihan sama, huomaako osaavansa vai osaako huomaavansa tietyt kappaleet. Yhtä paha, jos niikseen tulee - vaikka siellä joskus ihan hyviäkin soittavat. Paino sanalla Joskus.

Meillä tuo radio on aina päällä (sopivan hiljaisella, että sentään puhelimessa pystyy puhumaan), - tai ainakin siihen asti, kunnes joku vie senkin ilon meiltä pois. Vedoten ties mihin.

Piti ehdottamani sulle tänään kävelyä, mutta kuntoni on vähän heikko.