1.1.2007

Lavuaarista alas

Olen monta vuotta etsinyt sivusilmällä kirpputoreilta ja kaupoista halpaa ja mieluista viinipullontelinettä. Yhdelle pullolle tarkoitetun telineen parilla kynttiläkololla löysin sattumalta, vaan eipä niitä viinillisiä kynttiläillallisia meidän hetkiin kuulu. Koristeena ja pölynkerääjänä mitä mainioin. Koska niitä pulloja on kertynyt vuosien aikana useampi (arpajaisvoittona ja joululahjuksina), olen kypsytellyt ajatusta, miksipä niitä ei säilyttäisi samassa telineessä, jos vain sellaisen löytäisin.

Joulun alla sen löysin, mutta jätin vielä hautumaan. Kalliskin oli. Markoissa satasen.

Sekin on vielä lisättävä, että viininjuojia meistä ei saa tekemälläkään. Olen joskus hamassa nuoruudessani maistanut valkoviiniä ja todennut sen kamalaksi litkuksi. Kotona vanhemmat innostuivat monta vuotta sitten tekemään viinejä, mutta minua se harrastus ei kiinnostanut, eikä vallankaan se maistelu.

Tänään päätimme yhdessätuumin miehen kanssa avata upouudella korkkiruuvilla uusimman pullon. Ihan vaan kokeilunhalusta ja mielenkiinnosta. Väri oli nätin punainen, mutta se haju ja maku. Ka-ma-la! Ei ikinä enää! Nyt se on testattu ja muisti sen verran virkistetty, että viinit ei yksinkertaisesti ole meitä varten.

En tuntenut minkäänlaista katumusta sen jälkeen, kun olin kaatanut loppupullon lavuaarista alas. Pthyi!
Onpa yksi pullo vähempänä muuttopakata ja jos oikein vauhtiin pääsen, hävitän loputkin pullot. Eipä tarvitse ostaa sitä telinettäkään.

2 kommenttia:

Siru kirjoitti...

No älä nyt hemputissa!
Sanoo punaviinin rakastajatar..

Mut juu,mää se s olin ja ihan viäl vahingossa ;)
Onneks oon niin helppo.
En ehtinyt liukee noit kirjotuksii välist. Luen ja kommentoin naamakkain toivottavasti.
Kannatin viikkoa ;)
EHE tulkitsija ;D

Nyt taas tullut muutoksia ja ehdottaisin viikon päästä KESKIvkoa ;)

Hyvää uutta vuotta sulle toivotan ja hyviä päätöksiä sekä muutoksia!

tinka kirjoitti...

Siru,
kuten tekstattu - kahtellaan sitä päivää, mutta pienin varauksin. Nyt ei uskalla hötkyillä mihinkään suuntaan, eikä malttais lähteä ees töihin, mutta pakko kai se on :)

Ihanata alkanutta nollaseiskaa sulleki!