26.1.2007

Täti taas vähän täpinöi

Keskity tässä nyt sitten olennaiseen, kun näytön takana on ihan omat seurapiirit. Väleissä tosin kannattaa olla, koska tarjolla oli glögiä.

Otin tapani mukaisesti tuossa alkuillasta pienet perjantaipäikkärit (iltaset) sohvalla, niin johan tässä taas jaksaa kupeksia ainakin sen verran, kunnes tulee uni.

Viime päivät ovat olleet sen verran haipakkata, ettei ole ehtinyt, kuin pikaisesti mennen tullen palatessa vilkuilemaan Suosikkiblogeja. Aina ei edes niitä. Kommentointi on aivan jumissa, muutamia hetkiä lukuunottamatta, mutta sellasta se on välillä. Muutaman tosi hyvän merkinnän olen onneksi ehtinyt lukea, jolloin en ole voinut muuta kuin nyökkäillä ja hymistellä. Heillä se on tuo sana hallussa paremmin kuin minulla.

Eilen löysin uuden talvitakin jos toisenkin. En osannut päättää, niin tein omanlaisen ratkaisun. Nopea päässälasku "tässä kuussa en ole ostanut oikeastaan mitään suurempaa -> kestänee ostaa nämä". Helmikuusta tulee tiukka, mutta onneksi se on lyhyt kuukausi.

Töissä ovat tyrkyttämässä muuttovapaata, mutta olen myös yrittänyt vängätä vastaan, etten tarvitse sitä enkä halua. Niin suurta tarvetta ei ole olla töistä pois, varsinkaan halua, että siirtäisin myös tekemättömät työt tuleville päiville. Sitähän se tarkoittaisi; ei niitä töitä kuitenkaan kukaan muu tekisi, joten vastassa olisivat varmaan jo ovella. Juuei. Helpommalla pääsen, kun käyn kiusallanikin töissä ja illat ja viikonloput muutetaan.

Sitä paitsi töissä on ollut sen verran mukavaa (jos vaan unohtaa ne kaikki ikävät asiat), että jo senkään takia ei huvittaisi jättää menemättä. Kyllä voi -85nenkin hämmentää, jos vaan tahtoo. Mokoma. Tai sitten minussa asuu edelleen se teini, joka häkeltyy niin pienestä. Mites se lukikaan sen yhden Idolsin taustajoukoissa olleen naisen rintapielessä; vähän pitempään elänyt teini..? En muista, mutta aika osuvasti se oli.

Luulin löytäneeni tässä päivänä eräänä uuden tukkaleikkaamon, mutta luulopa ei ole tiedon väärti. Nettisivustonsa (aikavaraus sitä kautta) näyttävät ihan joltain mallitoimiston kuvastolta, nuoria ja nättejä ihmisiä tolkuttomasti. Sillä nyt ei ole suurempaa merkitystä, koska ilman laseja tuskin kunnolla edes näen, minkä näköinen tai kokoinen ihminen tätäkin haturaa leikkaa. Maanpinnalle minut tiputti ne hinnat. Naisten hiustenleikkaus alkaen 4-kymppiä! Pitäkää paikkanne. Minä jatkan tutkailua.

Harmittaa muuten aika pahasti, että just K-demokraatit keksivät laittaa liikenteeseen ne hienot mustaoranssit Tiukkapipo-pipot. Paras pysyä omissa, tutuissa ja turvallisissa mustissa sekä lätsässä. Nekin kiristävät ihan tarpeeksi.

4 kommenttia:

vintti kirjoitti...

mene nyt sinne Annan luokse Saareen... usko :-)

Mikset ota sille perjantaille muuttovapaata? Se on hivenen jopa laissa muistaakseni sallittu vapaana.. Jollei muuta, niin nukut pidempään.
Hassu oot!

Kiva, kun takki löytyi.

Tinka kirjoitti...

Vintti,
uskonhan mie, mutten ole myöskään yllytyshullu :) Kattelen ja jahkailen, olisko työpaikan lähellä mitään passelia.

Hassu, tai tyhmä.. ;) Mutta ko ajattelen taas pitemmän kaavan mukaan, että minkä taakseen jättää, sen työpöydältä löytää. Kiva sitte urakoida. Juuei.
Ja hyvinhän tässä on tämäki päivä menny laatikoita täyttäessä, pääsis vaan purkamaan toisesta päästä.
Siivota ehtii sitte täällä päässä myöhemmin.

Sitä paitti, jos ottasin päivän vapaata, kuluttasin sen varmaanki enemmän netissä, ko pakatessa, joten parempi rehkiä vaan illoilla.

Pitäs vaan reenata tässä käsivoimia valmiiksi, ettei kaikki laatikot jää naapureiden kannettaviksi ;D

vintti kirjoitti...

Ilmoa mulle aikatauluja, niin tiijän - missä mennään. Eiköstä jookosta?

tinka kirjoitti...

Vintti,
sen teen, heti kun on varmempaa.
Niin kauan, ko ei ole mustaa valkosella tämän enempää, eikä avaimia, mie jahkailen loppujen asioiden kans.

Mutta mie ilmottelen heti, kun ratkeaa :)