13.9.2007

Silminnäkijän päässä soi

Tätä se minun repeattini tiesi, kun kaupasta kotiuduttiin. Päässä soi "Sul oli metalliketjussa heijastin ja" loppu tuli hymistelynä, kun en sanoja enää muistanut. Uutinen Tiktakin lopettamisesta tuli melkein yhtä yllätyksenä, kuin Ruusujen tässä taannoin. Ei nyt sillä, että tämä ko. uutinen surua puseroon nostattaisi, mutta oli kyseinen poppoo minun mielestä parhaimmistoa, mitä nyt joitakin tyttöporukoita on kuunnellut ja katsonut sitten Tarharyhmän.

Sitä kun luulee istahtavansa koneelle ja pläräävänsä uutisia ihan seku vain - ja sitten vastaan tulee milloin mitäkin. Ei voi tietää. Jotkut uutiset vaan tulevat puskan takaa. On se sitten vaikka yhtyeen tai ihmisen kuolema.

***
Kauppareissu oli muutenkin aika mielenkiintoinen. Nähtiin vähän turhankin läheltä, miten kolaripaikalta poistutaan kuvitellen olevansa täysin näkymätön ja jälkiäjättämätön. Pah. Toivottavasti joutuu vielä vastuuseen. Jäljet jätti, menopelin kirjain-numeroyhdistelmä otettiin talteen ja lyhyen harkinnan jälkeen päätettiin seurata uhrin kulkupeliä. Kuski oli tietämätön törmäämisestä siihen asti, kunnes näki jäljet. Loppu on korkeimmas käres ja kuskin päätettävissä. Me tehtiin vaan se, mikä tuntui meistä oikealta tehdä. Velvollisuus ja päivän hyvä työ siinä samalla. Eh.

Oli lähellä, että se olisi osunut omalle kohdalle. Maalipinta on sen verran kallista lystiä, ettei ihan huvikseen viitsisi tärvellyttää pintaa. Tosin, tuokin säikäytti sen verran, että meni tilanteen tajuamisessa vähän aikaa. Sekuntien jälkeen v*tutti vaan katsoa vierestä, miten toinen on, niin kuin ei mitään olisi tapahtunut ja poistuu paikalta taakseen katsomatta. Törkeyden ja tyhmyyden huippu!

***
Jännitystä elämään luvassa. Varattiin hotellista huone erääksi viikonlopuksi suomenruotsalaiselta alueelta. Miehen lähisukulaisella on merkkipäivä ja sinne kinkereihin on "pakko" osallistua. Ei tässä muuten mitään, mutta minen kestä sitä kieltä (suomenruotsi), enkä ole niitä ihmisiä vielä koskaan livenä nähnyt. Tiedän olevan tukalat paikat tulossa, vaikkakin taas kokemuksia rikkaampana tuon reissun jälkeen.

2 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Oho... multa on mennyt tuo Tiktakin uutinen ohi... Samat fiilikset täällä, ei surua, mutta hyviä lauluja.

Onneksi olette kunnossa siellä.

Tsemppiä sinne. Ihanaa viikonloppua nyt ja sitten niihin hippaloihin.

Jaa mutta nyt pitää rientää tai kohta oon myöhässä.

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
kunnossapa hyvinki :) mitä nyt vähän nuha meinaa pukata päälle, mutta yritän taistella :)

Jätin suosiolla ne iltahippalot väliin; kävin vaan päiväversion tutkailemassa ja oli kyllä mukava käynti! Näki monenlaista avartavaa ja naamoja nimille.

Rentouttavaa viikonloppua sulleki!