16.9.2007

Solkenaan

Joku oli tilastojen mukaan hakenut täältä pääkalloreppua, mutta koska sitä ei ole omistuksessa, kävisikö pääkalloarkku? Sekin tosin on turkulaisten omistuksessa, mutta taannoisella visiitillä Linnassa piti kuvata kaikkea ja vähän ylimääräistä.

Tänään on ollut toinen sisäsiistipäivä, mitä nyt nenä vuotaa lähes solkenaan. Kuumetta ei ole, joten toivoa on, josko tämä tästä. Ellei käy, kuten toisaalla. Paranemisterveisiä lähetän kaikille kanssakipeille.

Nenänpielet punertaa jo siihen malliin, että näkee kyllä huomenna, miten viikonloppu on sujunut. Piti tehdä kaikkea muuta, kuin niistää koko viikonloppu. Ikkunanpesu oli ajatuslistalla, kuten myös uusien keittiönverhojen osto. Ja yhden pikkupöydän (jahka sellaisen jostain löydän). Se on taas syksy ja sisäinen innomarkoni puskee pihalle.

Huomista työpäivää silmälläpitäen suunnittelin jo, että jos ei muu auta, häivyn töistä niin pian, kuin mahdollista. Jos siis sinne asti pääsen/päästetään. Jos työterveyskäynti ei olisi tehty niin viheliäiseksi, kävisin sen kautta, mutta koska kolmesta päivästä puhuvat, voisin aivan hyvin käyttää niistä ainakin kaksi. Plussatunteja on enemmän kuin tarpeeksi ja jos vaan saan pöydällä odottavat työt tehtyä, niin ei pitäisi kenelläkään olla nokan koputtamista. Päinvastoin. Ovat varmasti iloisia, jos olisin välillä pois. Eh.

Ei kommentteja: