24.3.2008

Sisustusleikkejä

Olen huidellut viimeisillä voimilla kärkkymässä ihmisten kynnysmattoja ja samalla häirinnyt heidän pääsiäisenpyhiä. Kilttejä ovat olleet, kun ovat pyyntöön tarttuneet ja kuvanneet.

Toki lisääkin niitä voivat bloggaajat kuvailla, enkä pistä pahakseni, vaikka jompaan kumpaan kellariin niistä kävisi ilmoittamassa. Ei minusta pitkäaikaista vierasta saa, mutta voisin tulla kurkkaamaan.

Samaisesta linkistä selvinnee myös, miksi muka olen kiinnostunut eteisen kenties ensimmäisestä matosta. Tämä siitä seuraa, kun on liian monta päivää sairaana. Kaikki olisi mennyt paremmin, jos olisin ollut nekin kaikki lomapäivät vain töissä. Että pitikin mennä ja katkaista hyvä ja terve työputki. Nyt on vähän luuserifiilis.

Huomenna pitänee olla reipas ja yrittää olla niin kuin en olisikaan. Kuume on sahannut 37 molemmin puolin, mikä ei ole ollenkaan kiva juttu. Eihän se paljon ole, mutta kuumeen puolella kuitenkin (nytkin näköjään 37,2) . Aina on se vaara ja pelko, että se voi siitä pahemmaksi muuttua ja sitten ollaankin kus´sukassa, että entäs nyt! Mihis nyt?

Erehdyin viikonloppuna klikkailemaan voittaneita juutuubeja. Jäi sitten soimaan päähän se musiikkikappale. Kokeile vaikka.

Mitäs muuta tähän viikonloppuun on kuulunut, kuin säiden vaihtelun havainnointia ikkunan läpi. Olen läpikäynyt vanhoja Kodin kuvalehtiä ym. Vakaa aikomukseni säilyttää niiden vuosikertoja käy yhä vain vaikeammaksi, joten pitänee heivata ne vanhimmasta päästä pois. Ei ole sitä ulkorakennusta eikä vinttiä, mihin niitä voisi viedä. Kylmäkellari on kyllä tyhjillään, mutta ei minulla vielä ihan niin paljon viiraa päässä.

Jostain lehdestä löysin kuvan, jossa on kylpyhuoneaiheisia Kaj Stenvallin kortteja laitettu kehyksiin ja seinälle. Siinäpä idea, jota olen hautonut varmaan niin pitkään, kuin olen Stenvallin tiennyt, eli alle kymmenen vuotta. Nyt vasta meillä on sellainen vessa, jossa olisi seinäpintaa, jolle niitä laittaa. Vaihtoehtoja on, miten ne voisi laittaa; kenties kahdella tietyllä (ennestään jo huushollista löytyvillä) kehyksellä, mihin menee kolme korttia/kuvaa. Ainut ongelma tässä on vain se, etten ole löytänyt tarpeeksi niitä aihekortteja. Turustakin katsoin, mutta saalis jäi sen verran pieneksi, etten ostanut niitä kahtakaan. Vaan enpä luovuta vielä. Se seinä nimittäin kaipaa jotain ja siitä on hyvä aloittaa, jahka tästä...

Toinen mikä vaatii pikaista korjausta ja on harva se päivä työn alla ajatusasteella, on tämä konehuone. Jos jotkut esittelevät omasta mielestään noloja yksityiskohtia kodistaan, minä voisin esitellä tämän konehuoneen, mutta koska tämä on sen verran pahassa jamassa, jätän sen tekemättä. Järjestyksellä olisi kova sana ja teho, mutta kun ensin pitäisi päästä eroon vanhoista kirjoituspöydistä, jotta voisi järjestää. Ja jotta löytyisi kunnon pöytä tai kaksi, pitäisi ensin mennä huonekaluliikkeeseen ainaisen netissä surffailun sijaan. Eikä sillä ylimääräisellä rahallakaan olisi huonompi kaiku. Eivät antaneet turkulaiset sana-arvat sen paremmin euroja takaisin.

Eteinen on myös aikamoinen murheenryyni naulakon takia. Sellanen tyypillinen kerrostalonaulakko, jonka perusteella tässä
luulisi asuvan kommuunin verran ihmisiä. Takkeja on kaiken ja vähän senkin varalta. Onneksi en ole mikään kenkäfriikki. Jahka tästä tokenen, alan puhumaan miehelle vakavasti sellaisen liukuovivaatekaappisysteemin hankkimista. Whatever.

7 kommenttia:

Sukulaissielu kirjoitti...

Suklaa sade jäi soimaan täälläkin :D voi ei... Ensin piti kyllä kurkata se vauva, kun siitä eilen radiossa puhuttiin. Kieltämättä se nauru oli tarttuvaa.

Pikaista paranemista tänne!
Tätä päivää!

Satu kirjoitti...

Heipsun

Mulla meni sinne vauvan videoon suoraan ja ihmettelin että kuin tuo biisi päässä voi soida..

Tuota lopun linkkiä jäin ihmettelemään. Whatever? Miksi?

Tinka kirjoitti...

Sukulaissielu,
hyvää pääsiäisen jälkeistä! :) Pepe on taas saanu kilometrejä lisää.

Juu, siellä linkissä on kaikkea muutaki - ja se naurava vauva olikin jo tuttu.

Kotiin jäin potemaan, kuten kellonajasta näkee, huonoa omaatuntoa varsinki :/

Satu,
se vauva-video on siinä ekana, mutta kun rullaat sivua alaspäin, niin sieltä löytyy kaikki ja vähän lisää.

Junttakappele on musiikkiosiossa.

Lopun linkki taas -- no, ootkos kattonu sen Haahiksen laittaman pätkän ko. merkintänsä lopussa?
Sanahirviö liukuovivaatekaappisysteemi - tai jotain...... 8) (Ja siinä on sitte silmät ;))

Ehkä ei "auennu", mutta kyä se siitä.

Ja onneks olkoon sulle :)

Satu kirjoitti...

No nny kirkastu :D:D Minä jo mietin :D

Kiitos :)

Tinka kirjoitti...

Satu,
kyllä mie arvasin, että jutut sulle kirkastuu :) Meillä kaikilla on vaan niin eripitusia piuhoja - kaikella ystävyyellä ;) ja minä kuvittelen olevani nokkela. Eh.

Meni muuten sitte taannoset Turun välit taas rekkoja kattellessa. Vähemmän nokkelaa.

Satu kirjoitti...

Joo minä oon pyrkiny tähän langattomuuteen mutta kut kut kut kut kuten huomaat niin vähän pät pät pätkii välillä... Oli se ihan hyvä vitsi varmaan muuten mutta ku siinä mua sivuttiin vähän muutenki siinä linkin päässä nii totta kai aattelin (miun napa, maailman keskipiste) että se jotenki siihen liittyy..

Se on hyvinnii nokkelaa kattella rekkoja välissä. Minä taas olin melkein varma että pääsiäisenä te bongaatte minut mutta ettepä sittekää.. :D

Tinka kirjoitti...

Satu,
aijoo, eipä ihme, että aattelit sen haahis-linkin siltä kantilta. Sori :)

Juuei, nyt ei menty ylös, vaan sivuteille. Ja koska arki oli, oli isoja autoja paljon liikkeellä.