23.1.2009

Ennen välipalaa

Yöllä oli satanut vähän lunta. Näyttää ja tuntuu ihan talviselta taas täälläkin päin Suomen kolkkaa. Kävin aamusempana pienen käv.. kahluulenkin, mutta koska se oli aika työlästä, käännyin suosiolla takaisin. Huomenna täytyy kuitenkin päästä liikekannalle, koska on vakaa aikomus taas antaa parturille vapaat kädet. Rahaa ei kyllä moiseen olisi, mutta ei tätä hootsokkaa taas kestä enempää katsella.

Pahoittelut tässä kohtaa niille, joille on kenties tullut tuolta kellarin postilaatikosta muka minulta sähköpostia. Aiheena milloin mitkäkin pillerit ja tai miten tulla paremmaksi kotona ja puutarhassa. Kaikki toki englannin kielisenä. Jotenkin se tuntuu olevan mahdollista, koska olen itsekin saanut (jopa muka omasta samasta sähköpostista) ja monesta, mikä muistuttaa kir-alkuisenaan omaa osoitettani, tunkee ovista ja ikkunoista. Sen vaan sanon, että jos ja kun laitan sitä spostia, niin se otsikko on kyllä ihan pelkkää Suomea tai meän kieltä.

Yhtälailla ärrrsyttää Facebookissa, kun huomaa Ilmoituksista, että on muka itse lähettänyt jotain ihme testejä tai muuta höpöhöpöä ihmiselle/ihmisille, joille ei kävisi mielessäkään niitä jatkaa. Nolouden ja veetutuksen huippu. Olen yrittänyt tehdä kaikki kikkakolmoset, josko niillä tavoin ne saisi peruttua, mutta pahoin pelkään, että vahinko on jo päässyt tapahtumaan. Toki, jos vastapuoli ottaa ne ihan ok, mutta joku kenties ei.

Siltikään en aio enää poistua sieltä. Siinä kun on puolensa - ja puolensa. Koukuttua voi vaikka lähikauppaansa ja ottaa aina vaan ne samat tavarat, jos niikseen tulee. Onhan siellä naamakirjassa ne asetukset käyttäjätilille ja yksityisyydelle, joten niistä kun valitsee tarpeeksi tiukan seulan, niin nou hätä. Toki jokainen tekee valintansa itse, miten vähän tai paljon siellä haluaa näkyä ja kuulua, tai olla liittymättä ollenkaan, mutta omasta puolestani voin sanoa, että enää en kadu, vaikka liityin. Harmi vain, että muutama sellainenkin kaveri, kenestä olisi mukava kuulla, ei siellä ole eikä taida tulla.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Vaikka sulle itsellesi näyttää siltä, että olisit lähetellyt niitä roskaposteja itsellesi, niin en usko että niitä kauhean laajasti lähetellään sinun nimissäsi. Tuo roskapostitus vaan on sellaista, että lähettäjän ja vastaanottajan kentässä saattaa näkyä mitä tahansa, joskus jopa sinä itse lähettäjänä.
Niin että älä sitä murehdi. Sille ei voi mitään.

Tuo on facebookissa justiinsa ärsyttävää. Olen nykyisin hyvin tarkka siitä, millaisia sovelluksia ja pyyntöjä hyväksyn, kun ei jaksa sitä spämmäystä.

Tinka kirjoitti...

Tiina,
KIITOS tuosta tiedosta, jos se kerta noin menee. En tiiä, mutta uskon sinua. Vähän helpotti.

Elegia kirjoitti...

Uskon Tiinaa, mutta silti mieleeni joku vanha sähköpostimato, joka saattoi lähetellä omissa nimissä jotain posteja. Mutta se on jo vanha juttu, joten ei varmaan hätää. :)

Tinka kirjoitti...

Elegia,
niin, onhan nuista madoistaki kuultu ja luettu, mutta mistä näistä koskaan tietää. Riittää, kun ite muistaa, mitä on kirjottanu ja kenelle ja miten :)

Eikä kukaan kyllä tutuista eikä muistakaan ole linjoja pitkin tullu ja mesonnu, että "lopettaisitkos nuo postittelut" :)