14.1.2009

Hatarilla jäillä

Törmäsin eilen yhteen entiseen työkaveriin, jolta kuulin ohimennen viimeaikaisista tapahtumista Talossa. Todettiin siinä, että sama meno jatkuu ja jos mahdollista, vieläkin pöllömpänä paikkapaikoin. Siinä mielessä määräaikaiset pestit on ihan parasta, että silloin paikasta pääsee pois, jos tuntuu siltä, että... Niin, tikulla silmään ja sitä rataa. Vaikkei tämä nykyinenkään tilanne ole päätä huimaava, niin ainakin saa päivät käyttää vähemmän hammasten kiristelyyn.

Eilinen peli-ilta Vinttilässä oli aika neuvoa-antavaa. Meinaan niiden (kaali)ruokien suhteen. Jahka tässä kahvit on juotu ja muutenkin taas päivässä kiinni, lähden ei-niin-lähikauppaan hakemaan lisää kaalta ja kesäkurpitsaa. Kieltämättä raittiinilmanvajekin on taas sitä luokkaa, että täytyy mennä. Sain niin hyvät vinkit, että niillä lisukkeilla se kesäkurpitsa (kai se pötky nyt sen niminen oli) ei voi olla enää pahaa. Mukavaa oli nähdä pitkästä aikaa myös Juniori ja Murkku ja pelata Visan vingutus Monopolia. Ei ehkä ihan heti uudelleen, sen verran piipitti päässä vielä jälkeenkinpäin.

Mistä tietää, että se jää kantaa? Ei niin mistään. Paitsi kokeilemalla ja nyt on kokeiltu. Se vaan on myöhäistä siinä vaiheessa, jos se pettää alta. Vielä ei edes narise, mutta pelko on peeseessä. Kun ei voi tietää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta se kesäkurpitsa on hyvää :-)

Kaalia, kesäkurpitsaa ja pekonia? Sitä todellakin täällä seuraavaksi, niin ja sipulia joukkoon.
Toimii hyvin, tai ainakin sitä meinaan syödä :-)

Jumankauta koko illan vinkui pää sen helvetinmasiinan jälkeen, muttamieli oli hyvä- ja suunnittelin jo ehtoolla ja tänään päivällä lisää sitä pikkuvessaa. Kyllä siitä ihan sellainen aika hurja nyt tehdään... Ihan eilisten suunnitelmien kaltainen. Peräseinä,lattia ja pytty- vaaleanpunainen lavuaari. Kaunis on !

Kerro, kun kurpitsa on kokeiltu ja tuomion saanut...
Ja oikeasti, makuun tottuu. Uudet maut vaatii aina muutaman kokeilun, ja sen jälkeen niiden kanssa on ylllättävän lupsakka elää.
Jatkamme.
vintti

Tinka kirjoitti...

Vintti,
taian tehä huomenna ne kurpitsat ja muut, saa pois kaapista kuleksimasta.
Eiköhän siitä palautetta sitte tuu :)

Se pikkuvessan teko semmosenaan on edelleen hyvä idea! Oikeasti paras tähän astisen kokemuksen mukaan :D
Nimim. Mie en ainakaan revi enää yhtään palasta siitä seinästä irti :D