11.1.2009

Sunnuntaisiivo

Taitaa mennä tämä sunnuntai ensi kertaa tässä kuussa, etten nenääni ulos laita. En kumminkaan suostu tuntemaan omantunnontuskaa. Olen tämän päivän touhunnut tässä kotona ja mennyt eestaas ja käynyt välillä kellarissa. Askeleita on ainakin tullut, jos niitä nyt laskisin. Selityksen makua.

Laitoin tänään loputkin joulujutuista kaapin pohjille odottamaan ensi joulua ja siinä samalla järjestelin myös keittiön pöytää. Meinasin siitä ottaa päivän kuvan, koska se on harvinaista, että meillä on tyhjä pöytä. Tai onhan siinä liina, kukkia ja tuikkukippo, mutta ilman niitä lehti- ja muita paperikasoja. No, viikon päästä tähän aikaan voi tilanne olla taas entisellään, että kehumiset sikseen.

Siivoskellessa jäi käteen myös muutama cd-levy, joilla en tee enää mitään, mutta kun en roskiinkaan raski laittaa. Niinpä kysynkin, että mahtaako jollakin askartelevalla lukijalla olla jotain käyttöä?

CD-kortteja en ole koskaan tehnyt, enkä aio tähän hätään kokeilla, joten voisin ihan hyvin postittaa nuo jollekin, joka haluaa. Niitä on kymmenen kappaletta ja ovat vielä tällä hetkellä hyvässä kunnossa (tuo viiru tulee heijastuksesta kattoon).

Levyjä saa yksittäin tai vaikka kaikki, kunhan hihkaiset vaikka sähköpostiin kirjoituksiakellarista(ät)luukku.com ja ilmiteeraat vähän tarkemmin, montako haluat ja minne voin lähettää.

Tämä tarjous ei välttämättä toistu, ellei levyjä ilmaannu lisää ja on voimassa vain kotimaan postiliikenteessä tarpeeksi riittävän ajan, että saisin nuo käsistä pois kierrätystyyliin. Lähettäjä maksaa, vastaanottaja tekee hienoja kortteja.

3 kommenttia:

Haahis kirjoitti...

Mulla on kans läjä levyjä, joille en ole keksinyt sopivaa uusiokäyttöä. Roskiin ei jotenkin vaan kehtaa heittää. Ja askartelemaan en rupee :)
Jos löytyy joku innokas ja infoaa, niin täältäkin voisi muutama lähteä postiin :)

-Anne- kirjoitti...

Minäkin olen säästellyt levyjä, että JOS vaikka joskus askartelisi kellon, käyttäisi discobileissä lasinalustoina tms.

Voi ei, juttuasi lukiessani muistin että kai sitä on kohta laitettava jouluesineet laatikkoon. En vaan haluaisi luopua tunnelmallisista valoista...

Tinka kirjoitti...

Haahis,
ei näyttäs kovin suuri kysyntä olevan ilmasille levyille tai sitte mainostus takkuaa :D
Mutta kattellaan, jospa saatas vaikka sinunki levyt kiertoon.

Anne,
nonnih, sie saat vaikka nuo minunki levyt, jos innostut tekemään niillä jotain ja kukaan muu ei nuita huoli :D

..discobileissä lasinalustoina.. kappas! Eipä käyny mielessä, mutta ei oo käyny discobileetkään :D

Älä suotta hättäile, Nuutin päivähän on vasta huomenna. Ja toki jouluvaloja voi pitää vaikka tammikuun loppuun. Aatellaan ne vaikka talvivaloina tms.
Meillä on parvekkeella vielä valot, ko on niin pimeää... Ja muutenki. Ei nyt ihan kaikkea sentään pois.